Sveriges bästa IPTV Kanaler, iptv-tjänst med allt på ett och samma ställe

IPTV Kanaler Sverige: Testa vår tjänst helt gratis innan du bestämmer dig.

Streama filmer, serier, fakta, sport, nyheter och massa mer med hela familjen. Över 20 000 kanaler, mer än 10 000 Filmer & Serier. Vi har alla kanaler du kan önska dig med HD/FHD/4K kvalité.

Betala enkelt med betalkort utan krångel.

37,000+ Nöjda kunder

4.6/5

— HUR IPTV FUNGERAR

IPTV Kanalers tjänst

Fungerar över hela världen

Vår service fungerar globalt – i din stuga, när du är på semester utomlands eller till och med i din husvagn. Allt som krävs är en stabil internetanslutning.

Se på TV i Full-HD och 4K

Hos oss kan du se sport, filmer & serier i 4K.

Ingen bindningstid

På samma sätt som ett förbetalt mobiltelefonkort fungerar våra tjänster. De är den optimala lösningen för dig som önskar kortvarigt TV-tittande utan långvariga förpliktelser eller fakturor att hantera.

Boxar och appar

Vår service är kompatibel med alla enheter som stödjer IPTV: mobiltelefoner, datorer, TV-apparater, boxar med mera. Möjligheterna är många och naturligtvis tillgängliga över hela världen!

Spara tusentals per år

Hur mycket spenderar ditt hushåll på dyra tv-abonnemang och streamingtjänster varje månad eller år? Förmodligen tusentals! Hos oss är ditt tv-tittande både flexibelt och prisvärt.

Säker tjänst

-Server utan disk (ingen lagring av data). -Anonyma IP-adresser (alla IP-adresser omvandlas till anonyma). -Ingen lagring av IP-adresser, data, loggar eller betalningsinformation. -SSL-kryptering på vår webbplats för att skydda trafiken mellan dig och vår webbplats från sniffning eller avlyssning.

Filmer, serier och alla TV-kanaler

Vår IPTV-tjänst är skräddarsydd för den svenska och nordiska marknaden. När du väljer oss får du tillgång till samtliga svenska och nordiska kanaler, inklusive live sportevenemang. Dessutom erbjuder vi en omfattande samling av filmer och serier som kontinuerligt uppdateras med nytt innehåll varje dag. Men det är inte allt, med vårt utbud får du tillgång till över 20,000 kanaler från hela världen.

SÄRSKILT BEGRÄNSAT TIDSERBJUDANDE

Utnyttja det fantastiska IPTV-erbjudandet och spara över tusentals kronor per år.

GRUNDPAKET - 1 MÅNAD

Engångsbetalning – Inget bindande avtal

 

Kr

249

/ 1 MÅNAD

GRUNDPAKET - 3 MÅNADER

Engångsbetalning – Inget bindande avtal

 

Kr

449

/ 3 MÅNADER

GRUNDPAKET - 6 MÅNADER

Engångsbetalning – Inget bindande avtal

 

Kr

749

/ 6 MÅNADER

GRUNDPAKET - 12 MÅNADER

Engångsbetalning – Inget bindande avtal

 

Kr

999

/ 12 MÅNADER

1̶2̶9̶9̶

HUR KÖPER JAG MITT IPTV-KONTO?

VÄLJ DITT FÖREDRAGNA PAKET

Välj mellan våra erbjudanden för 1 månad, 3 månader, 6 månader eller 12 månader.

SLUTFÖR BETALNINGEN

Fyll i formuläret och gör betalningen.

TA EMOT DINA UPPGIFTER

Vi skickar dig dina inloggningsuppgifter tillsammans med installationsanvisningar.

TV & SPORT

Missa inte chansen till din favoritsport – hos oss finns samtliga sportkanaler och så mycket mer! Oavsett om du är ute efter filmer eller serier kan du vara säker på att det senaste inom underhållning alltid finns tillgängligt för hela familjen.

Över 45,000 filmer och serier väntar på dig. Vårt urval sänds i FHD & 4K och självklart med svenska undertexter. Du har en värld av möjligheter att välja och vraka bland vårt omfattande utbud.

Det här är en Svensk IPTV-tjänst där kvalitet står i centrum, och vi är övertygade om att du inte kommer att ångra dig.

— IPTV Kanaler

Varför du ska välja oss

Vår IPTV-tjänst är specialiserad mot den nordiska marknaden och vi har nästan allt därifrån, både HD, FHD och 4k. När du väljer oss får du tillgång till alla nordiska kanaler, inklusive livesportkanaler och serier. Inte nog med det, du kommer att ha tillgång till över 20 000 kanaler från hela världen. Betala med kort utan krångel med kryptovaluta, snabbt och enkelt. Köp idag! För att TESTA vänligen kontakta oss via vår chatt

Alla sport och toppserier på IPTV

Obegränsad streaming av dina favoritsporter och ligor

SÄRSKILT BEGRÄNSAT
TIDSERBJUDANDE

Utnyttja det fantastiska IPTV-erbjudandet och spara över tusentals kronor per år.

Kompatibel med alla dina enheter

all devices 1

Vi är stolta över att betjäna över 37,000 kunder
trustpilot

FAQ

Vi är en Svensk IPTV-tjänst som strömmar hela spektrumet av TV-innehåll samt ett omfattande utbud av sport, inklusive UFC, motorsport, golf, NHL, SHL Allsvenskan, Champions League, fotboll med mera. Vårt utbud sträcker sig över olika TV-kanaler, serier och filmer. Dessutom tillkommer nya serier och filmer kontinuerligt, antingen dagligen eller veckovis.

Vår drifttid i genomsnitt ligger på 99,8 %, vilket innebär att kanalerna fungerar felfritt under 99,8 % av tiden.

Processen är smidig och vanligtvis avslutad inom 20 minuter. Vår exceptionella support är också till hands för att underlätta installationen.

Vi har ingen fastbindning på våra prenumerationer. Du betalar för den period du önskar, och det är upp till dig om du vill förnya den. Några dagar innan din prenumeration löper ut skickar vi dig ett mail ifall du vill förlänga den.

Vi tillhandahåller undertexter för TV-kanaler, filmer och serier.

För tillfället tillhandahåller vi betalningsalternativ med kort och kryptovaluta.
Vid eventuella frågor eller funderingar är vår support tillgänglig via både chatt och e-post.

För tillfället tillhandahåller vi alternativ för kortbetalning och kryptovaluta. 10 % rabatt om du betalar vi kryptovaluta. Om du har några frågor eller funderingar, står vår support till ditt förfogande via chatt eller e-post. [email protected]

trustpilot

Vanliga Frågor

Supporten är tillgänglig sju dagar i veckan och besvarar dina frågor inom 24 timmar.

Scroll to Top